Business Strategiebepaling

In deze online lessenserie van 12 lessen, welke je binnen 4 weken voltooit, wordt het stappenplan naar een succesvolle strategische positionering toegankelijk uitgelegd. Met dit strategische stappenplan helpen we al meer dan 10 jaar zowel startende als gevorderde ondernemers met opstellen van een strategie, het maken van belangrijke strategische beslissingen en het doorontwikkelen van hun onderneming.

Gedurende deze training nemen we je bij de hand bij het opstellen van een strategisch plan om jouw onderneming naar succes te leiden. Met behulp van een vereenvoudigde uitleg, downloadbare werkbladen en de interactieve werkwijze van ons platform bepalen we stap-voor-stap welke strategische keuzes passen bij jou als ondernemer.
Aan het einde van deze training heb jij zowel de branche, doelgroep, interne en externe omgeving geanalyseerd. Eveneens heb jij bepaald hoe jouw onderneming hier succesvol in gaat opereren en zich gaat onderscheiden van de concurrenten.

Deze strategische beslissingen vatten we aan het eind overzichtelijk samen, waardoor je een duidelijk overzicht hebt van jouw vernieuwde onderneming. Door de analyses, uitgewerkte strategische modellen en het geformuleerde nieuwe businessmodel merk je een duidelijke progressie als ondernemer na het voltooien van deze cursus.
Deze cursus is geschikt voor zowel startende als (MKB) ondernemers die al enige jaren bezig zijn en stappen willen zetten op het gebied van groei en bedrijfsstrategie.

Details

Cursustype:e-learning
Duur:30 dagen
Kosten:€150

Heeft u vragen?

Inschrijven