Businessgroei voor 2020

Ben jij op zoek naar de inzichten en skills die benodigd zijn om te groeien met jouw bedrijf? Dan is deze cursus interessant voor jou! In deze cursus, bestaande uit 7 lessen, leggen we jou stap-voor-stap uit hoe je de concurrentie voor blijft en succesvol zal worden/blijven in de toekomst.

Samen met jou gaan we achterhalen welke kansen je moet benutten om succesvoller te worden, maar ook welke bedreigingen je moet bestrijden om toekomstbestendig te kunnen ondernemen. Dit doen we door jouw markt in kaart te brengen, een passende doelgroep te bepalen en de voor jou relevante kansen te achterhalen. Daarnaast geven we jou inzicht in de sterktes en zwaktes van jouw onderneming.

Deze e-learningcursus is opgezet op basis van 12 jaar aan consultancyervaring. De sessies die wij met onze klanten doorlopen kan je hierdoor zelfstandig volgen wanneer dit jou uitkomt. Als deelnemer van onze cursus krijg je toegang tot onze inzichten, interactieve werkwijze en werkbladen waarmee we de afgelopen jaren klanten succesvol hebben geholpen.

Deze cursus is geschikt voor zowel startende als (MKB) ondernemers die al enige jaren bezig zijn en door willen groeien.

Details

Cursustype:e-learning
Duur:14 dagen
Kosten:€75

Heeft u vragen?

Inschrijven