Doelgroep & Branche

Deze 2-daagse online training bestaat uit twee lessen die op elkaar aansluiten. In de eerste van deze twee lessen leren we je stap-voor-stap hoe je de ideale doelgroep bepaald voor jouw onderneming. Gedurende deze les begeleiden we jou in het uitvoeren van een doelgroeponderzoek.

Tijdens de tweede les van deze training besteden we aandacht aan het uitvoeren van een brancheonderzoek. Hierdoor leer jij alle in’s & out’s van jouw branche kennen en weet je precies waar de gevaren en kansen liggen. Het is belangrijk om goed in kaart te brengen aan wie je daadwerkelijk wil verkopen en ook hoe je daarop je marketing & sales kan afstemmen.

Deze training is gebaseerd op 15 jaar consultancy ervaring. Gedurende deze online training doorlopen we met jou dezelfde stappen als welke we met onze klanten doorlopen in de consultancy sessies. De training kan je op elk gewenst moment pauzeren en terugkijken, hierdoor kan je hem geheel op jouw eigen tempo volgen.

Deze cursus is geschikt voor zowel startende als gevorderde (MKB) ondernemers die stappen willen zetten op het gebied van groei en bedrijfsstrategie.

Details

Cursustype:e-learning
Duur:2 dagen
Kosten:€25

Heeft u vragen?

Inschrijven