Gratis marketing via social media

 

Deze 2-weekse online training bestaat uit vijf lessen die op elkaar aansluiten. In de eerste les trappen we de cursus af en gaan we dieper in op de mogelijkheden van social media. Hierdoor heb jij een helder beeld van waarom dit ook voor jouw organisatie interessant is, maar krijg je wellicht ook nieuwe inzichten om social media voor andere doeleinde in te zetten.

Tijdens de tweede les van deze training leren we jou hoe je een echte ‘content-machine’ wordt. In deze les krijg je tips, tricks en inspiratie om een oneindige hoeveelheid content te creëren voor op jouw socials.

Les 3 en 4 staan in het teken van succes behalen op Facebook en Instagram. We zoomen dieper in op de twee meest populaire platformen en geven jou ‘must-do’s’ mee om succesvol te worden op deze social media kanalen.

In de laatste les, namelijk les 5, leggen we op een toegankelijke manier de basics van het analyseren van de behaalde resultaten uit. In deze les leer jij hoe je de statistieken gebruikt om je social media prestaties te verbeteren.

Deze cursus is geschikt voor ondernemers die niet tot matig actief zijn op social media, maar ook voor ondernemers die hun social media prestaties naar een nog hoger niveau willen tillen!

Details

Cursustype:e-learning
Duur:14 dagen
Kosten:€75

Heeft u vragen?

Inschrijven